Boholmarna, Kalmar

Boholmarna med närhet till Kalmarsund

Eget boende nära underbar natur och härliga bad. Kanske låter det som en dröm – men det kan bli din verklighet! KV-Bygg uppför nu villabebyggelse på Boholmarna ritade av Kalmararkitekten Claes Thörnblad, Signerade Hus.

Husen som byggs har genomgående effektiva planlösningar, materialval av hög kvalitet och generösa umgängesytor.

Signerade Hus är modern arkitektur när den är som bäst, stilrena trähus med vackert lutande pulpettak och omväxlande stående och liggande fönsterpartier. Effektivt planerade ytor medger tre stora sovrum, badrum, wc/dusch, groventré och väl tilltagna förvaringsutrymmen.

  • Öppna ytor
  • Bra material
  • Generösa umgänges ytor
  • Miljömedvetet boende

En kvalitetskontrollerad byggnation i trä och moderna system för värme och ventilation borgar för låga driftskostnader och ett miljömedvetet val av boende. I entrén på husets gavel finns goda förvaringsmöjligheter och fönster med god överblick mot gatan. Väl mottagen möts man av en öppen planlösning med fantastiskt allrum, matplats och kök. Med ryggåstak och stora ljusinsläpp skapas en rymd och atmosfär som man vanligtvis bara finner i bra mycket större hus. Möjligheten finns här att förlänga bord och duka för större sällskap. Flera olika alternativ till möblering med soffgrupp och placering av ev. kamin finns i allrummet. Mörka långa korridorer lyser med sin frånvaro i detta genomtänkta hus. Från allrummet finns en dubbeldörr mot uteplatsen som med rätt utformning kan erbjuda sol från morgon till kväll.

I köket ryms hela familjens matlagningsglädje. Med ett funktionellt kök i vinkel och en praktisk köksö behöver man inte trängas med varandra. Här finns bra bänkytor till matberedning och från de liggande fönsterna har man naturligt dagsljusinsläpp. Som värd eller värdinna har man trots sysslor i köket kontakt med gästerna vid bordet. Vid köksön kan man duka buffé när det är fest eller äta något lätt i all hast. Moderna vitvaror med självavfrostning, självrengöring och en bra lösning för källsortering sparar tid i vardagen.

Mer information
SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING
Emil Borgemo
Direkt: 0480-77 06 04
Mobil: 070-090 49 58
emil.borgemo@svenskfast.se
www.svenskfast.se